Over ons

Over ons

Noud Willems

Noud Willems Party & Catering  is inmiddels een begrip in Mook en omgeving.

Na jaren lang kroegbaas geweest te zijn is Noud Willems beland in de cateringwereld. De verkoop van feesten en partijen zit dan ook in zijn bloed. ”Met ons bedrijf organiseren wij feesten van 25 tot 2000 personen en meer”.

De hele organisatie van A tot Z.

Wij richten ons zowel op particulieren als bedrijven. We zorgen voor een compleet ingerichte locatie, indien gewenst plaatsen we een tent. Wij bieden als feestlocatie bijvoorbeeld ook een boot aan. Hierbij valt er te denken aan een kleinere boot tot 60 personen of een grote boot voor een feest tot 300 personen.

Ambiance en cachet. 

Wij besteden erg veel aandacht aan de aankleding van een feest. ”De ambiance op de locatie is heel belangrijk” Als voorbeeld noemen wij bijvoorbeeld een complete lichtregie met professionele truss systemen. Lichtregie geeft extra sfeer aan een feest. Daarnaast beschikken we over decorwanden, palmbomen en vele andere decoraties die het feest een eigen cachet geven. Bij de tafel aankleding kunnen we rekening houden met eventuele bedrijfskleuren. Kortom, we regelen alles van vloerbedekking tot plafond.

U kunt ons inschakelen voor een personeelsfeest, huwelijksfeest of relatie dag, maar ook voor vakbeurzen en modeshows met catwalk. Wij verzorgen de catering bij themadagen of meetings met bekende sprekers. ” Maar voor een klein familiefeest van enkele tientallen personen doen we net zo hard onze best” Wat u ook maar kunt bedenken, en op welke lokatie u maar wilt. Wij komen graag bij u langs!

Thematische buffetten en mobiele keuken.

Noud Willems Party & Catering is steeds op zoek naar nieuwe, maar vooral vernieuwende ‘ingrediënten’ voor een feest. Daarom volgen wij ontwikkelingen op evenementen gebied en culinaire trends nauwgezet en proberen hierop in te spelen.

We werken bijvoorbeeld met een mobiele keuken waar ter plekke allerlei lekkernijen worden toebereid. Hier is dan van alles te krijgen, zoals; broodje shoarma, Duitse bratwurst tot een heerlijke Indische saté. Lekker informeel en geheid ‘enthousiast’ ontvangen bij de gasten. We passen het aanbod van spijs en drank aan, aan u wensen. Van het culinaire pareltje tot een informele puntzak met Vlaamse friet. De visboer bereidt heerlijke dingen met verse vis en we plaatsen een mobiel café waar er dan een lekker biertje gepakt kan worden. ”We tappen Duitse, Nederlandse maar ook Belgische biertjes”.Wenst men liever een vinoloog die toelichting geeft bij een selectie mooie wijnen, dan is dat ook mogelijk.

Wij bieden vele buffet mogelijkheden aan en kunnen thematisch werken. Lente- of zomerbuffetten met seizoen producten of een stevig winterbuffet met snert, boerenkool en worst. Maar ook de meer culinaire buffetten met thema’s als Rembrandt, van Gogh, Oud Hollands. Of Orientalis, Caribian, Italiaans of een wereldse combinatie met internationale gerechten. We bieden verfijnde amuses aan, garnituren, broodtafels of een echte high tea. ”Alles is vers bereid”.

Ook voor bemiddeling van attracties en artiesten kunt u bij Noud Willems Party & Catering terecht. Hierbij valt te denken aan een tafel goochelaar, een clown, een portrettekenaar, fijne achtergrond muziek of een leuke band!

”Ons doel is dat het feest bij de gasten moet blijven beklijven als een moment waar ze nog lang aan terugdenken”.

Wij hebben onze bedrijfsfeest laten organiseren door Noud Willems Party & Catering. Ze namen ons veel werk uit handen en het was een erg goed georganiseerde avond! Wij hebben genoten! Bedankt!